Page 1 of 1

TT Seri Iskandar

Posted: Mon Feb 05, 2018 8:48 pm
by rasnor
Jom tt di Seri Iskandar.

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Wed Feb 07, 2018 5:49 pm
by fuji
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
Jauhhhh..... :dance: :dance: :dance: :dance:

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Fri Feb 09, 2018 12:34 pm
by bradernose
fuji wrote:
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
Jauhhhh..... :dance: :dance: :dance: :dance:
Apa kata kita aktifkn semula weekend drive? atau kita ada kan TT mingguan dan canang sape yg nk jadi tuan rumah.. 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Fri Feb 09, 2018 4:25 pm
by fuji
bradernose wrote:
fuji wrote:
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
Jauhhhh..... :dance: :dance: :dance: :dance:
Apa kata kita aktifkn semula weekend drive? atau kita ada kan TT mingguan dan canang sape yg nk jadi tuan rumah.. 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Tu kena tanya prezz n komiti 2018 bb...masalahnya diorg xbaca dlm forum ni masih ramai xtau nak register atau aktifkan password...
diorg lebih mudah guna saluran fb/wasap je.... :duh: :duh: :letmethink: :letmethink:

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Sat Feb 10, 2018 12:26 pm
by TiiTii
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
:walk: ON

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Mon Feb 12, 2018 3:51 pm
by max
TiiTii wrote:
Sat Feb 10, 2018 12:26 pm
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
:walk: ON
jauhhhh aaaa :(

Re: TT Seri Iskandar

Posted: Tue Feb 13, 2018 6:45 pm
by wiseman
max wrote:
Mon Feb 12, 2018 3:51 pm
TiiTii wrote:
Sat Feb 10, 2018 12:26 pm
rasnor wrote:Jom tt di Seri Iskandar.
:walk: ON
jauhhhh aaaa :(
jauh2 pun...kak ros pasti sampai.....wakakakakka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: