JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

This segments is for members to post invitations to 'legal' gatherings, opening or launching of workshops, auto shows.. etc.
Ruangan ini khas untuk ahli-ahli mengumumkan perhimpunan sah dari segi undang-undang, perlancaran dan pembukaan kedai dan sebagainya...
User avatar
ady
MODERATOR
Posts: 8352
Joined: Wed Nov 26, 2008 12:47 pm
Citra Registration No: WRD1044
Colour of your Citra: chrome silver
Location: N 02° 58.566' E 101° 30.882'

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ady » Fri Oct 16, 2009 11:24 am

ye la ain, mana airnye.....
oooo... layan diri la kemal, tolong amikkan air aku skali ek.... :D

User avatar
ainnorain
Sergeant
Sergeant
Posts: 867
Joined: Mon Jul 21, 2008 5:20 pm
Citra Registration No: JJW9213
Colour of your Citra: chrome silver
CCM Membership No.: CC0885
Location: Long Hill...
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ainnorain » Mon Oct 19, 2009 1:46 pm

alhamdulillah majlis dah berakhir, makanan pun settle habis spi ke kul 1.30 pagi heheheheh...

Tahun nie nampaknya majlis bertambah meriah sbb selain kawan2 dan sanak sedara yg dtg....group bikers pontian dtg serbu spi 30 biji motor....ditambah pula dgn geng2 bola MU :D :D :D tetapi sayang seribu kali sayang...member2 CCM x ada yg datang tahun nie.. :( :( :( :( walau bagaimana pun ada jugalah kawan2 yg ada keter Citra yg datang, adalah 6 biji CITRA...bolehlah... :( :( :(
" Never say u are alone, when I AM STILL ALIVE
*** JB GURLZ... JJW 9213 ...CC0885 ***

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by max » Mon Oct 19, 2009 1:48 pm

ainnorain wrote:alhamdulillah majlis dah berakhir, makanan pun settle habis spi ke kul 1.30 pagi heheheheh...

Tahun nie nampaknya majlis bertambah meriah sbb selain kawan2 dan sanak sedara yg dtg....group bikers pontian dtg serbu spi 30 biji motor....ditambah pula dgn geng2 bola MU :D :D :D tetapi sayang seribu kali sayang...member2 CCM x ada yg datang tahun nie.. :( :( :( :( walau bagaimana pun ada jugalah kawan2 yg ada keter Citra yg datang, adalah 6 biji CITRA...bolehlah... :( :( :(
ajak ler yg 6 bijik tu join CCM... :D :D
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
ainnorain
Sergeant
Sergeant
Posts: 867
Joined: Mon Jul 21, 2008 5:20 pm
Citra Registration No: JJW9213
Colour of your Citra: chrome silver
CCM Membership No.: CC0885
Location: Long Hill...
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ainnorain » Mon Oct 19, 2009 1:55 pm

max wrote:
ainnorain wrote:alhamdulillah majlis dah berakhir, makanan pun settle habis spi ke kul 1.30 pagi heheheheh...

Tahun nie nampaknya majlis bertambah meriah sbb selain kawan2 dan sanak sedara yg dtg....group bikers pontian dtg serbu spi 30 biji motor....ditambah pula dgn geng2 bola MU :D :D :D tetapi sayang seribu kali sayang...member2 CCM x ada yg datang tahun nie.. :( :( :( :( walau bagaimana pun ada jugalah kawan2 yg ada keter Citra yg datang, adalah 6 biji CITRA...bolehlah... :( :( :(
ajak ler yg 6 bijik tu join CCM... :D :D
cadangnyer mmg mcm tu....dah usha2 dia org pun...tapi bila member CCM x datang den pun sonyap ler :D :D :D
" Never say u are alone, when I AM STILL ALIVE
*** JB GURLZ... JJW 9213 ...CC0885 ***

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by max » Mon Oct 19, 2009 2:01 pm

ainnorain wrote:
max wrote:
ainnorain wrote:alhamdulillah majlis dah berakhir, makanan pun settle habis spi ke kul 1.30 pagi heheheheh...

Tahun nie nampaknya majlis bertambah meriah sbb selain kawan2 dan sanak sedara yg dtg....group bikers pontian dtg serbu spi 30 biji motor....ditambah pula dgn geng2 bola MU :D :D :D tetapi sayang seribu kali sayang...member2 CCM x ada yg datang tahun nie.. :( :( :( :( walau bagaimana pun ada jugalah kawan2 yg ada keter Citra yg datang, adalah 6 biji CITRA...bolehlah... :( :( :(
ajak ler yg 6 bijik tu join CCM... :D :D
cadangnyer mmg mcm tu....dah usha2 dia org pun...tapi bila member CCM x datang den pun sonyap ler :D :D :D
kalau depa 6 bijik tu join.. acik gerenti taun depan ader member CCM yg datang... :lol: :lol:
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
tengku
General Army (4-Stars)
General Army (4-Stars)
Posts: 7746
Joined: Wed Sep 06, 2006 1:00 pm
Citra Registration No: www333
Colour of your Citra: red stripe
CCM Membership No.: CC00333

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by tengku » Mon Oct 19, 2009 2:01 pm

ainnorain wrote:
max wrote:
ainnorain wrote:alhamdulillah majlis dah berakhir, makanan pun settle habis spi ke kul 1.30 pagi heheheheh...

Tahun nie nampaknya majlis bertambah meriah sbb selain kawan2 dan sanak sedara yg dtg....group bikers pontian dtg serbu spi 30 biji motor....ditambah pula dgn geng2 bola MU :D :D :D tetapi sayang seribu kali sayang...member2 CCM x ada yg datang tahun nie.. :( :( :( :( walau bagaimana pun ada jugalah kawan2 yg ada keter Citra yg datang, adalah 6 biji CITRA...bolehlah... :( :( :(
ajak ler yg 6 bijik tu join CCM... :D :D
cadangnyer mmg mcm tu....dah usha2 dia org pun...tapi bila member CCM x datang den pun sonyap ler :D :D :D
sian...dia.......... insyaallah ujung tahun kami sampai....
Image
take a difficulty as a TASK not a PROBLEM,
FOCUS ON THE TASK not on problem OCCURED
joined since sept'06 CC0333/PTT05/CC3SCC/SC3SC/PRSCC
9 Whiskey 2 Sierra Charlie Xray

User avatar
ady
MODERATOR
Posts: 8352
Joined: Wed Nov 26, 2008 12:47 pm
Citra Registration No: WRD1044
Colour of your Citra: chrome silver
Location: N 02° 58.566' E 101° 30.882'

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ady » Mon Oct 19, 2009 2:15 pm

sian ain member ccm x dtg.. x pe smpai 1 pagi tu meriah sgt la tu....
nak harapkan kak ros, sebelah umah pun dia x kompom bole dtg... :D

uda, hujung tahun tu nak sampai ke mana?

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by max » Mon Oct 19, 2009 2:21 pm

ady wrote:sian ain member ccm x dtg.. x pe smpai 1 pagi tu meriah sgt la tu....
nak harapkan kak ros, sebelah umah pun dia x kompom bole dtg... :D

uda, hujung tahun tu nak sampai ke mana?
ni statment boleh mendatangkan marah .... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :mrgreen:
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
ady
MODERATOR
Posts: 8352
Joined: Wed Nov 26, 2008 12:47 pm
Citra Registration No: WRD1044
Colour of your Citra: chrome silver
Location: N 02° 58.566' E 101° 30.882'

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ady » Mon Oct 19, 2009 2:22 pm

max wrote:
ady wrote:sian ain member ccm x dtg.. x pe smpai 1 pagi tu meriah sgt la tu....
nak harapkan kak ros, sebelah umah pun dia x kompom bole dtg... :D

uda, hujung tahun tu nak sampai ke mana?
ni statment boleh mendatangkan marah .... :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :mrgreen:
memandangkan raya dah abis, so raya tahun depan la aku mintak maaf..... :D

User avatar
ainnorain
Sergeant
Sergeant
Posts: 867
Joined: Mon Jul 21, 2008 5:20 pm
Citra Registration No: JJW9213
Colour of your Citra: chrome silver
CCM Membership No.: CC0885
Location: Long Hill...
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by ainnorain » Mon Oct 19, 2009 4:14 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
" Never say u are alone, when I AM STILL ALIVE
*** JB GURLZ... JJW 9213 ...CC0885 ***

rushly
Private
Private
Posts: 1
Joined: Wed Jun 17, 2009 10:29 pm
Citra Registration No: JLP46
Colour of your Citra: METALIC BLACK

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by rushly » Sat Nov 14, 2009 7:46 am

Bila ada lagi open house?raya hj takde ke?

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: JEMPUTAN RUMAH TERBUKA AIN JB

Post by max » Sat Nov 14, 2009 6:44 pm

rushly wrote:Bila ada lagi open house?raya hj takde ke?
salam bro ... di minta agar bro rushly sudi membina umah perkenalan diri dulu di :

http://www.citraclub.com/ccmforum/viewforum.php?f=10

nanti kami semua akan datang ke umah terbuka bro rushly... :D :D
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

Post Reply

Return to “INVITATIONS (JEMPUTAN)”