MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Announcement from Committee to CCM Members, Members to Members
Pengumuman Am dari Ahli Jawatankuasa untuk ahli-ahli CCM atau dari ahli CCM ke ahli CCM
Post Reply
User avatar
chuaaugust
WEBMASTER
Posts: 2243
Joined: Wed Oct 18, 2006 10:13 am
Citra Registration No: JJY1247
Colour of your Citra: Total Lost
CCM Membership No.: cc0345
ccm_designation: Helper
Location: JOHOR
Contact:

MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by chuaaugust » Mon Jan 30, 2012 10:19 pm

Salam sejahtera dan salam sayang buat semua....

Kebanyakkan kita telah beralih ke Facebook untuk bersembang dan perbagainya hingga kini Forum CCM yang dulunya meriah kini sunyi-sepi. Kerana Facebook senang dibandingkan dengan Forum, lagipun Facebook ini tak ada had, apa-apa pun boleh, tidak macam Forum, semua-nya terkawal dan ada had. Tetapi barangan yg tak terkawal macam facebook walaupun ianya percuma, tetapi apa-apa pun pendirian pasal kehidupan kita seharian tidak berahsia dan lagi satu, kita tidak tahu bila-bila sekiranya pemilik facebook ingin menutup facebook. Kita akan macam kehilangan rumah.

Dibandingkan dengan Forum, domain kita punya, keadaan terkawal, tidak kucar-kacir, yang tak sepatutnya terselit pun diselit juga; macam-macam ada. Dalam Forum, acik Max ada.. dia kawal forum seolah-olah macam polis trafik. Buat salah dia saman.. Kelab kita kan berunsur kekeluargaan.. apa-apa yang tak patut dipandang, dilihat, acik Max palang, batal dan simpan.. tengok sendiri. (betul tak Acik Max.. :D Gurau eh.. )

Apa-apa pun disini mulanya kita bertemu berjumpa.. biarlah kita kekalkan forum ini...semampu dan selama mana yang masih kita boleh.. (kan Malaysia boleh? CCM pasti BOLEH!!!) Prestasi dan masa depan CCM bergantung pada You and Me. Kita telah berjaya mengekalkan selama 5 tahun, apakan lagi 5 tahun lagi?!

Susah senang kita pikul bersama.
Lanjutkan bersama usia kelab CCM kita.
CHUA, Augustine | CC0345

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by max » Tue Jan 31, 2012 9:23 am

best best ... :D
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
bradernose
Colonel General (3-Stars)
Colonel General (3-Stars)
Posts: 6090
Joined: Wed Jun 28, 2006 3:09 pm
Citra Registration No: WNQ9000
Colour of your Citra: black
Location: Republic Of Puchong

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by bradernose » Tue Jan 31, 2012 11:07 am

Setuju dgn statment Chua tuh.... :D :D :D :D :D :D :D

User avatar
Lee Botak
Private
Private
Posts: 255
Joined: Tue Apr 19, 2011 6:55 pm
Citra Registration No: WND2555
Colour of your Citra: MERAH
CCM Membership No.: 1043
Contact:

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by Lee Botak » Thu Feb 02, 2012 11:07 am

Sokong :D :D :D :D :D

User avatar
bradernose
Colonel General (3-Stars)
Colonel General (3-Stars)
Posts: 6090
Joined: Wed Jun 28, 2006 3:09 pm
Citra Registration No: WNQ9000
Colour of your Citra: black
Location: Republic Of Puchong

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by bradernose » Thu Feb 02, 2012 12:30 pm

9W2MYV wrote:Sokong :D :D :D :D :D
Mano Abong ni..tak nak ikut ko dio?? :lol: :lol: :lol: :lol:

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by max » Thu Feb 02, 2012 12:33 pm

bradernose wrote:
9W2MYV wrote:Sokong :D :D :D :D :D
Mano Abong ni..tak nak ikut ko dio?? :lol: :lol: :lol: :lol:
dia polo setan merah jer... :lol: :lol:
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
lanung5566
Private
Private
Posts: 75
Joined: Sun Mar 18, 2012 11:08 pm
Citra Registration No: WNV4554
Colour of your Citra: Biru
CCM Membership No.: CC1072
Location: Putrajaya

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by lanung5566 » Thu Mar 29, 2012 3:44 pm

pada pendapat aku sbgai org baru....
walaupun ccm fb agak mudah diguna...
tapi aku suka lagi berforum kerana.....
tidak semua benda kita nak kongsi dgn semua org...

Forum lagi best..heheh... slmt ptg..... :)
CitraBiru4554

salam perkenalan warga CCM

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by max » Fri Mar 30, 2012 12:46 am

lanung5566 wrote:pada pendapat aku sbgai org baru....
walaupun ccm fb agak mudah diguna...
tapi aku suka lagi berforum kerana.....
tidak semua benda kita nak kongsi dgn semua org...

Forum lagi best..heheh... slmt ptg..... :)
acik like... :D
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

putra4076
Sergeant
Sergeant
Posts: 576
Joined: Fri Oct 19, 2007 4:59 pm
Location: selangor

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by putra4076 » Fri Mar 30, 2012 11:54 am

setuju dgn semuanya marilah kita berforum di CCM... :D :D

User avatar
lanung5566
Private
Private
Posts: 75
Joined: Sun Mar 18, 2012 11:08 pm
Citra Registration No: WNV4554
Colour of your Citra: Biru
CCM Membership No.: CC1072
Location: Putrajaya

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by lanung5566 » Fri Mar 30, 2012 6:53 pm

putra4076 wrote:setuju dgn semuanya marilah kita berforum di CCM... :D :D
nak stiker.....hihiii....... :)
CitraBiru4554

salam perkenalan warga CCM

User avatar
max
MODERATOR
Posts: 16896
Joined: Fri Sep 22, 2006 2:57 pm
Citra Registration No: WNH3337
Colour of your Citra: Chrome Silver
CCM Membership No.: CCM0312
Location: Anfield
Contact:

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by max » Sat Mar 31, 2012 8:38 am

lanung5566 wrote:
putra4076 wrote:setuju dgn semuanya marilah kita berforum di CCM... :D :D
nak stiker.....hihiii....... :)
tak dapek lagi ke ??? acik k oooo acik k... :D
You'll Never Ever Walk Alone !!!!

User avatar
dino
Lieutenant
Lieutenant
Posts: 1402
Joined: Fri Apr 04, 2008 10:00 am
Citra Registration No: WQX991
Colour of your Citra: Chrome Silver
Location: Stamford Bridge

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by dino » Sat Mar 31, 2012 12:22 pm

LIKE LIKE LIKE...

boto kato tu Chua, bg bosa, lanung5566...semuo la...boto belako... :D :D :D :D :D :D

User avatar
lanung5566
Private
Private
Posts: 75
Joined: Sun Mar 18, 2012 11:08 pm
Citra Registration No: WNV4554
Colour of your Citra: Biru
CCM Membership No.: CC1072
Location: Putrajaya

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by lanung5566 » Sun Apr 01, 2012 12:29 am

awie wrote:LIKE LIKE LIKE...

boto kato tu Chua, bg bosa, lanung5566...semuo la...boto belako... :D :D :D :D :D :D
aku kalau ada pluang....masuk jer sini.....tapi mcm kurang oram jer.... :)
CitraBiru4554

salam perkenalan warga CCM

User avatar
bradernose
Colonel General (3-Stars)
Colonel General (3-Stars)
Posts: 6090
Joined: Wed Jun 28, 2006 3:09 pm
Citra Registration No: WNQ9000
Colour of your Citra: black
Location: Republic Of Puchong

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by bradernose » Sun Apr 01, 2012 12:49 pm

Kita kayuh pelan2 ....insyallah akn meriah semula forum kita ni..
ALWAYS REMEMBER " A SMALL LEAK WILL SINK A GREAT SHIP!!"
CC0003/CC3NOS/SC3XYM /G14-99/ PJ-001
9 Whiskey 2 Xray Yankee Mike

User avatar
lanung5566
Private
Private
Posts: 75
Joined: Sun Mar 18, 2012 11:08 pm
Citra Registration No: WNV4554
Colour of your Citra: Biru
CCM Membership No.: CC1072
Location: Putrajaya

Re: MARI MeRiAhKan FORUM CCM

Post by lanung5566 » Sun Apr 01, 2012 10:27 pm

bradernose wrote:Kita kayuh pelan2 ....insyallah akn meriah semula forum kita ni..
yep....betol...... :)
CitraBiru4554

salam perkenalan warga CCM

Post Reply

Return to “GENERAL ANNOUNCEMENTS (PENGUMUMAN AM)”